Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden. Het stel was 7 jaar getrouwd en heeft samen een tweeling van 3 jaar oud.

De reden voor de scheiding van Jennifer Lopez en Marc Anthony is nog niet bekend gemaakt. Er gaan geruchten dat het ligt aan de negatieve houding van Marc. Hij schijnt nog al een kort lontje te hebben en erg jaloers te zijn.

Daarnaast zouden hij en Jennifer het ook maar niet eens kunnen worden over waar ze nou wilden gaan wonen. Jennifer en Marc lieten weten dat het een moeilijke beslissing is geweest, maar dat ze het erover eens zijn dat het beter is zo en dat ze vriendschappelijk uit elkaar gaan.

Dit is voor Jennifer Lopez het derde huwelijk dat op de klippen loopt maar ook Marc heeft het eerder meegemaakt, voor hem is het de tweede. Het enige wat Marc Anthony zondag over de scheiding heeft gezegd tijdens zijn eerste concert na de bekendmaking is: “Er wordt gezegd dat ik weer single ben” met een knipoog. Het publiek vond dit een goede reden om in gejuich los te barsten.

Foto via PR Photos