Op 10 juli beviel Victoria Beckham van dochter Harper Seven Beckham. Vandaag zijn de eerste foto’s van het dochtertje van Victoria en David Beckham te zien.

Victoria Beckham postte op Facebook een foto van David met Harper Seven met als onderschrift “Papa’s kleine meisje.” Op Twitter zette David Beckham een foto van Victoria met hun kersverse dochtertje waarbij stond dat hij de foto had gemaakt toen zij lagen te slapen. Victoria, David en de 3 broers van Harper Seven zijn ontzettend blij met haar. Een klein meisje in het gezin is voor hen allemaal een nieuwe ervaring.

Ook is er meer bekend over de oorsprong van de naam van Harper Seven. Ze is vernoemd naar de favoriete schrijfster van Victoria Beckham Harper Lee die het bekende boek To Kill A Mockingbird schreef. Het getal zeven was het rugnummer van David Beckham toen hij nog bij Manchester United speelde, en staat volgens het stel ook voor spirituele perfectie.

Wat vind jij van de foto’s van Harper Seven Beckham?