Na 6 jaar samen en 6 kinderen zouden Brad Pitt en Angelina Jolie eindelijk gaan trouwen. Dit meldt het blad US Weekly.

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn bezig met het plannen van een geheime bruiloft deze zomer. Het zou gaan om een intieme en informele bruiloft op hun landgoed in de Provence in Frankrijk, waar toevallig een 16e eeuwse kapel bij hoort. Angelina’s broer zou de rol van ambtenaar op zich nemen. Ook zou de designer van Angelina’s jurk al bekend zijn, ze zou namelijk een trouwjurk van L’Wren Scott dragen.

Vanaf het moment dat Angelina Jolie en Brad Pitt elkaar ontmoetten op de set van Mr. & Mrs. Smith zijn ze verliefd. 6 jaar verder hebben ze en gezinnetje met 6 kinderen, waarvan er 3 zijn geadopteerd. Het zou dus niet zo vreemd zijn als ze gaan trouwen. Er waren al wel eerder geruchten over een huwelijk, maar US Weekly beweert dat het dit keer door 3 verschillende bronnen is bevestigd.

Het stel wilde eerst wachten met trouwen totdat het legaal zou zijn voor iedereen, dus ook voor homoseksuele stellen, te trouwen in de Verenigde Staten. Maar eerder dit jaar vertelde Brad in een interview dat hun kinderen vroegen waarom hij en Angelina niet met elkaar getrouwd waren. Hij gaf toe dat als het voor hen zo belangrijk was, dat iets was om over na te denken.

Ik ben benieuwd of Brad Pitt en Angelina Jolie binnenkort echt zullen gaan trouwen. Wat denk jij?

Foto via W Magazine