Victoria Beckham is bevallen van een meisje. Na 3 jongens hebben David en Victoria Beckham nu dan eindelijk een dochter!

Victoria Beckham is zondag in het Cedars Sinai hospital in Los Angeles bevallen van een meisje. De baby heet Harper Seven en woog ruim 3.400 gram. Ook heeft een woordvoerder van David en Victoria laten weten dat het goed gaat met moeder en dochter.

David Beckham is in de wolken met de geboorte van zijn eerste dochter. Zo plaatste hij op Facebook: “Ik ben zo trots en blij dat ik de geboorte van onze dochter Harper Seven Beckham wereldkundig mag maken. Victoria maakt het erg goed en Harpers broers zijn in de wolken met hun zusje.”

Modeblad en spijkerbroek

Harper Seven vind ik niet een aparte naam, maar toch deed het bij mij gelijk een belletje rinkelen. Want de naam lijkt op een combinatie van Harper’s bazaar en Seven for all Mankind. Nu weet ik dat Victoria gek is op mode, maar ik had niet verwacht dat ze haar dochter zou vernoemen naar een modeblad en een spijkerbroekenmerk.

Foto via PRPhotos