Het zusje van Kate Moss, Charlotte Moss, zou binnenkort ook weleens model kunnen worden. Want volgens een modellenbureau is het 13-jarige zusje van Kate hier namelijk geknipt voor.

De 13-jarige Charlotte Moss, ook wel Lottie genoemd viel op tussen de andere bruidsmeisjes op de trouwfoto’s van Kate Moss. Ze is het halfzusje van Kate omdat ze dezelfde vader hebben. Carole White van Premier Models zegt dat Lottie een goed jong model zou zijn, met haar mooie frisse uiterlijk is ze een echte Engelse Roos.

De moeder van Lottie Moss vindt haar nu nog te jong, maar als ze ouder is mag ze zelf beslissen of ze de modellenwereld in gaat of niet. Lottie heeft wel alvast mogen oefenen met model staan voor de vintage winkel van haar ouders, The Tollhouse. Kate was ook nog maar 14 jaar oud toen ze werd ontdekt als model.

Lottie Moss heeft zeker dezelfde goede looks als haar grote zus. Ik ben benieuwd of ze een carrière als model wil beginnen.

Foto via Vogue