De nieuwe videoclip van Beyonce voor het nummer Best Thing I Never Had is uit. In de clip zien we Beyonce in een trouwjurk en lingerie.

De videoclip Best Thing I Never Had begint met Beyonce in trouwlingerie, terwijl ze zingt over een jongen die ze vroeger leuk vond maar die niet goed voor haar was. Haar wraak op deze jongen is om te laten zien wat hij allemaal mist en hoe gelukkig ze nu is zonder hem.

In het midden van de video komt er een scene voorbij van het schoolbal waarin de jongen aandacht besteed aan alle meisjes behalve aan haar. De beelden zijn niet echt, maar de gebeurtenissen op de beelden hoogstwaarschijnlijk wel. Daarna komen beelden van een stralende Beyonce tijdens haar bruiloft, ook dit zijn niet de echte beelden maar ze ziet er desondanks erg gelukkig uit.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk[/pro-player]
Ik vind zowel het liedje Best Thing I Never Had als de clip erg mooi. Wat vinden jullie van Beyonce’s nieuwe videoclip?