De Bruiloft van Kate Moss is binnenkort te zien zijn in de Amerikaanse Vogue. Want ook het tweede huwelijk van het jaar, na die van prins William en Kate Middleton, verdient aandacht.

In het september nummer van Amerikaanse Vogue zullen dit jaar de foto’s van de bruiloft van Kate Moss en Jamie Hince verschijnen. Kate zal ook op de cover staan, misschien zelfs wel in haar trouwjurk waar zo druk over gespeculeerd wordt in modeland. De fotograaf is niemand minder dan de bekende Mario Testino.

Waarschijnlijk zullen we moeten wachten tot de Amerikaanse Vogue van september in de winkel ligt om erachter te komen hoe het huwelijk is verlopen. De Britse Vogue meldt namelijk dat de datum, het tijdstip en zelfs het land waar het huwelijk zal plaatsvinden steeds verandert, waarschijnlijk om te voorkomen dat er paparazzi in de buurt is. Ook mogen de gasten absoluut geen camera meenemen.

Ik ben benieuwd naar de trouwfoto’s van Kate Moss die in de Amerikaanse Vogue komen te staan. Kate kennende zal ze er geweldig uitzien in haar trouwjurk.

Foto’s via W magazine