Het gerucht gaat dat Destiny’s Child weer bij elkaar komt.  De dames van Destiny’s Child zouden zondag op het Glastonbury festival met zijn drieën gaan optreden.

Kelly Rowland en Michelle Williams zouden in de eerste instantie naar het festival komen zodat ze met Beyonce, die daar optreedt, konden afspreken. Later zou de mogelijkheid zijn besproken dat Kelly en Michelle aan het eind van Beyonce’s optreden het podium op komen zodat ze als Destiny’s Child een liedje kunnen zingen. Dit is de aanleiding voor de geruchten dat Destiny’s Child een nieuwe CD genaamd Family Reunion zal uitbrengen.

Destiny’s Child was de bestverkopende vrouwelijke artiestengroep aller tijden. Het trio is nadat de groep uit elkaar ging allemaal aan een solocarrière begonnen. Kelly heeft een aantal hits gescoord, maar van Michelle hebben we niet veel meer vernomen. Beyonce heeft verreweg het meest succes van de drie, helaas loopt de eerste single van haar vierde album 4 nog niet erg goed. Dat zou ook een reden kunnen zijn om verder te gaan met Destiny’s Child.

De platenmaatschappij van Beyonce ontkent dat Destiny’s Child weer bij elkaar komt. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat een gerucht wordt ontkend om later toch bevestigd te worden. Stiekem hoop ik wel dat de dames weer samen een CD gaan maken, ik vond hun muziek altijd heel leuk!