Britt Dekker die bekend is van onder andere Echte Meisjes In De Jungle en Take Me Out heeft haar eigen single. Het nummer heet Fucking Vet!!! en is een parodie op het zomernummer Loca People (What The F*ck) van Sak Noel.

Britt werd benaderd door een platenmaatschappij, die haar vroegen of ze een nieuwe versie van het nummer Loca People (What The Fuck) van Sak Noel wilde maken met de naam Fucking Vet!!!. Dit vertelde ze op de radio in het programma de Coen & Sandershow op 3FM. Britt zegt zelf dat ze niet zo goed kan zingen, maar dat er in het nummer meer een beetje gepraat wordt. Ze is erg enthousiast dat ze een single op mag nemen omdat het een eenmalige kans is.

Hoe het refrein gaat is dankzij de melodie en de titel al een beetje te voorspellen en de rest van het liedje wordt gevuld met bekende uitspraken van Britt. Ze laat op Twitter weten dat ze op dit moment bezig is met het opnemen van de videoclip voor het nummer.

Zijn jullie al benieuwd naar de eigen single van Britt?

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=St6CLpD-UgQ[/pro-player]