Mocht je er nog aan twijfelen of de billen van Kim Kardashian nou echt zijn, ze heeft een röntgenfoto laten maken om dit te bewijzen. Kim was alle geruchten dat ze implantaten in haar billen zou hebben meer dan zat en wilde voor eens en altijd afrekenen met deze roddel.

Khloe, de zus van Kim Kardashian zette de foto van Kim met de röntgenfoto van haar billen op haar blog om te laten zien dat Kim’s billen 100% echt zijn. Het idee begon als grapje nadat Kims andere zus Kourtney op internet een stukje tegenkwam waarin stond dat één van de bilimplantaten van Kim was ontploft in een vliegtuig.

Het tripje naar de dokter zal ook te zien zijn in hun reality serie Keeping Up With The Kardashians. Hier is alvast een voorproefje.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=KcR-g4jViVc[/pro-player]