Barbie uit Oh Oh Cherso gaat trouwen! De blondine is door haar vriend Michael ten huwelijk gevraagd.

Barbie is vorig weekend door haar vriend Michael in Parijs ten huwelijk gevraagd. Hij ging voor de Oh Oh Cherso ster onder de Eiffeltoren op zijn knieën en vroeg haar om met hem te trouwen. Barbie zei volmondig ja en liet haar tranen rijkelijk vloeien.

Wanneer Barbie en Michael gaan trouwen is nog niet bekend. Volgens Jake Hampel, de manager van Barbie, kan dat ook nog weleens eventjes gaan duren. “Ze gaat zeker nog niet trouwen, maar ze is wel verloofd. Laat ze eerst nog maar een jaar snuffelstage doen,” liet Hampel aan RTL Boulevard weten.

Laten we hopen dat Barbie en haar vriend heel gelukkig worden. Maar een jaartje snuffelen lijkt mij ook een goed idee, want de twee zijn pas sinds 1 maart 2011 een setje.