Een foto van de baby van pink schittert op de cover van People Magazine. Kortom, Willow Sage Hart heeft een week na haar geboorte al haar eerste fotoshoot al achter de rug.

Pink en haar man Carey Hart wilden in de eerste instantie eigenlijk liever geen foto’s van hun dochtertje in tijdschriften terugzien. De paparazzi had er alles voor over om de eerste foto van Willow Sage Hart te maken, wat soms voor gevaarlijke situaties zorgde. Om te voorkomen dat er iets met Willow gebeurt door de fotografen heeft Pink deze foto’s laten maken.

De ouders van Willow hopen dat de paparazzi nu een beetje uit hun buurt zullen blijven. Het bedrag dat Pink kreeg voor de foto’s wordt verdeeld over een aantal goede doelen voor kinderen, waaronder het Ronald McDonald huis. Willow zelf heeft niet veel van de shoot gemerkt, zij lag de hele tijd te slapen.

Foto’s via People Magazine