Doutzen Kroes biedt haar zeilboot die in de Douwe Egberts reclame te zien is aan op Marktplaats. Ondanks de vraagprijs van 3.500 euro worden er tonnen geboden.

Onder de titel Zeilboot 470 (Olympische Klasse, 2003) van Doutzen Kroes biedt Doutzen Kroes haar zeilboot aan op Marktplaats. De boot was te zien op vakantiefoto’s in de Douwe Egberts reclame. Doutzen vroeg 3.500 euro voor het bootje, maar ondertussen is het veelvoudige geboden. Inmiddels is er al bijna 10 miljoen euro geboden, waarschijnlijk van bieders die wachten op een persoonlijk mailtje van Doutzen om vervolgens het bod te verwijderen.

Voor degenen die twijfelen of de boot daadwerkelijk van Doutzen Kroes is, liet het topmodel zelf op Twitter weten dat ze haar boot op Marktplaats heeft gezet. Een deel van de opbrengst zal naar Dance 4 Life gaan.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Nzs1WbCJ_nk[/pro-player]