De nieuwste videoclip van Britney Spears voor het nummer I Wanna Go is uitgebracht. In de clip laat Britney zien hoe zij over de pers en de paparazzi denkt.

De videoclip van I Wanna Go van Britney Spears begint bij een persconferentie. De pers stelt haar allerlei gekke vragen, bijvoorbeeld of het waar is dat ze zwanger is van Brad Pitt. Britney beaamt alle geruchten, scheldt de journalisten uit en gaat ervandoor.

Terwijl ze over straat loopt knijpt ze in de billen van een fan, laat een politieagent haar borsten zien en valt de paparazzi aan met een microfoon. De fotografen blijken robots te zijn met Britney als doelwit en op het nippertje wordt de zangeres gered door haar manager, maar ook hij is een robot.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU[/pro-player]
Britney ziet er in de clip anders uit dan we gewend zijn, ze heeft roze extensions in haar haren en draagt kleding met studs. Ze ziet er dus een beetje punky uit, terwijl het nummer een dansnummer is. Dat in combinatie met het bizarre verhaaltje uit de videoclip vind ik een beetje te veel van het goede. Wat vinden jullie van Britney’s nieuwe videoclip?