Er zijn veel geruchten dat Pippa Middleton geen ondergoed droeg onder haar jurk tijdens de bruiloft van prins William en haar zus Kate Middleton. Prins Harry noemt haar daarom nu liefkozend Commando.

Je kon al eerder lezen over de mogelijke romance tussen Pippa Middleton en prins Harry en nu hebben ze zelfs koosnamen voor elkaar. Na de geruchten dat Pippa geen ondergoed droeg tijdens de bruiloft van Kate en prins William is prins Harry haar Commando gaan noemen. Going commando is een Engelse uitdrukking die geen ondergoed aanhebben betekent. Pippa kan Harry’s ondeugende humor wel waarderen en noemt hem nu Captain, naar zijn rank in het leger.

Sinds de bruiloft is Pippa Middleton’s achterwerk een veelbesproken onderwerp. Ook zanger Usher lijkt wel van haar gecharmeerd te zijn, hij heeft laten weten deze zomer van plan te zijn om met haar af te spreken. Of dit voor zichzelf is of omdat hij haar wil als gezicht van zijn nieuwe ondergoedlijn is niet bekend.