Afgelopen weekend was Heidi Montag de gastvrouw van een zwembadfeest in Las Vegas. Om in shape te zijn voor dit feestje heeft ze wel 14 uur per dag gesport!

Dat Heidi Montag alles over heeft voor een mooi lichaam was na de laatste 10 operaties wel duidelijk. Heidi vertelde US Weekly dat ze na de operaties nog niet mocht sporten omdat haar lichaam moest herstellen, waardoor ze dikker dan ooit werd. Naar eigen zeggen was ze veel te zwaar geworden omdat ze te veel thuis taart had zitten eten met haar man Spencer.

Met het zwembadfeest in het vooruitzicht is Heidi Montag 2 maanden lang 14 uur per dag naar de sportschool gegaan, van 5 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds. Dit in combinatie met het eten van fruit en salade heeft ervoor gezorgd dat Heidi ongeveer 15 kilo is afgevallen. Ze ging van 59 naar 47 kilo met een lengte van 1,58m.

Ik kon me niets meer bedenken dat Heidi Montag nog aan haar lichaam kon veranderen, maar nu heeft ze toch nog iets gevonden. Naar mijn mening moet iemand dit meisje een keer tegen zichzelf gaan beschermen. Want Heidi lijkt zelf niet door te hebben dat zo veel sporten en zo weinig voedingstoffen binnenkrijgen hartstikke ongezond is.

Foto via PRphotos