De 34-jarige Ryan Dunn die meespeelde in de Jackass films en serie is overleden in een auto ongeluk. Hij raakte met zijn Porsche van de weg en raakte een boom, waardoor de auto in brand is gevlogen.

Ryan Dunn en een vriend waren onderweg naar huis in West Chester, Philadelphia in de Porsche van Ryan toen ze van de weg raakten. De auto is over de vangrail gegaan en uiteindelijk tegen een boom beland en in de brand gevlogen. Hierbij overleden zowel Ryan Dunn als de vriend die bij hem in de auto zat.

Voor zijn dood had Ryan nog een foto op Twitter geplaatst waarop hij te zien was in een bar met vrienden. Filmrecensent Roger Ebert liet na het ongeluk weten dat hij het maar dom vond van Ryan om met drank op achter het stuur te kruipen. Dit schoot bij Bam Margera, een vriend en collega van Ryan, in het verkeerde keelgat. Hij twitterde dat Roger zijn mond moet houden omdat er heel veel mensen verdrietig zijn. Ook Johnny Knoxville, Steve-O en Wee-Man lieten weten dat ze Ryan Dunn ontzettend gaan missen.