Carice van Houten wordt gezien als één van de beste actrices van Nederland. Ze krijgt daarom haar eigen glossy biografie.

De Nederlandse actrice Carice van Houten die we onder andere kennen van films als Alles Is Liefde, Zwartboek en Komt Een Vrouw Bij De Dokter krijgt haar eigen glossy biografie. In de biografie komen uiteraard het verhaal van haar jeugd en carrière aan bod en het bevat interviews met de mensen die haar hebben zien groeien als actrice.

Zo vertellen haar ouders en bekende tegenspelers als Waldemar Torenstra, Barry Atsma en Theo Maassen over Carice. Daarnaast staan er ook foto’s in die je nog nooit eerder hebt gezien, zoals foto’s uit haar jeugd, achter de schermen en op de set.

De biografie heet Carice, Een Portret In Woord En Beeld en zal vanaf 25 juni in de winkels liggen.

Foto via Mexx