Actrice Natalie Portman is bevallen van haar zoontje, dat maakte People magazine vandaag bekend. In december vorig jaar werd bekend gemaakt dat Natalie en Benjamin Millepied zich hadden verloofd en een kindje verwachtten.

Natalie Portman ontmoette de vader van haar zoontje op de set van de film Black Swan. In de film speelde zij een balletdanseres en Benjamin Millepied was werkzaam als choreograaf. In haar speech voor haar eerste Oscar bedankte ze Benjamin voor de belangrijkste rol van haar leven, namelijk het moeder worden.

Natalie is normaal gesproken heel gesloten over haar privéleven, maar sinds haar zwangerschap is ze hierover opener geworden. In interviews laten zowel Natalie als Benjamin weten dat ze het erg spannend vinden om ouders te worden maar er vooral heel veel zin in hebben.

Ik ben benieuwd naar de naam en foto’s van het zoontje van Natalie Portman!