Emma Watson schittert op de cover van het juli nummer van de Amerikaanse Vogue. De 21-jarige actrice is daarmee één van de jongste vrouwen die op de cover van het modeblad staat.


De coverfoto en editorial van Emma Watson voor Vogue zijn geschoten door de bekende fotograaf Mario Testino. Op de foto’s heeft Emma haar haren strak naar achteren en draagt ze donkerrode lippenstift. Een statement om te laten zien dat dit niet meer het jonge meisje uit de Harry Potter films is, ook al is de set van Harry Potter wel hoe ze aan haar voorliefde voor make-up is gekomen.Op de cover draagt ze een jurk met grote oranje pailletten van Prada uit de herfst 2011 collectie en sieraden van Ben Amun. In het tijdschrift zien we Emma in Calvin Klein, Tom Ford, Undercover, Aquilano Rimondi, Dolce & Gabbana en Alexander McQueen.