Het blijft altijd lastig om ieder jaar weer iets nieuws te verzinnen om je vader voor Vaderdag cadeau te doen. Hier zijn 4 originele ideeën voor vaderdagcadeaus.

Natuurlijk vindt vader het leuk om een vaderdagcadeau te krijgen, maar hij vindt het vast nog veel leuker om samen iets met jou te doen voor Vaderdag. Samen iets speciaals doen is eigenlijk ook leuker dan hem gewoon iets uit de winkel geven. Daarom staan hieronder 4 activiteiten die je hem kunt geven als Vaderdagcadeau.

Proeverij

Het hangt er natuurlijk vanaf waar jouw vader van houdt, maar je kunt bijvoorbeeld naar een drankproeverij gaan. Deze zijn er voor wijn, champagne, bier, wodka, jenever, whisky, likeur en zelfs voor koffie. Dus de favoriete drank van je vader zit er vast ook tussen.

Workshop

Het is ook leuk om samen met je vader een workshop te doen. Leer bijvoorbeeld samen bonbons of sigaren te maken, of ga zelf zijn favoriete drank brouwen. Qua workshops is er echt voor ieder wat wils, van creatieve tot sportworkshops.

Actie

Wil je je vader een belevenis cadeau doen die hij niet snel zal vergeten? Je kunt je vader natuurlijk ook een dagje laten motorrijden, zweefvliegen, paragliden, off-road rijden of indoor skydiven als hij wel van een beetje spanning houdt.

Speciaal diner

Uit eten gaan is natuurlijk altijd een gezellige optie voor Vaderdag. Dineren in het donker, in een luchtballon of op een boot is weer eens wat anders dan in een normaal restaurant.