Er gaan geruchten dat Britney Spears voor de derde keer gaat trouwen. Dit keer met Jason Trawick, haar agent waarmee ze al langer dan een jaar aan het daten is, die tot voor kort ook haar manager was.

De tien jaar oudere Jason zou Britney ten huwelijk hebben gevraagd in hun huis in Los Angeles, waar hij de vloer bedekt had met rozenblaadjes en kaarsjes en een liefdesgedicht voordroeg. Britney is al gespot met een bloemvormige diamanten ring om haar linker ringvinger die mogelijk haar verlovingsring is. Het schijnt een kleine strandtrouwerij in Hawaii te worden, nadat Britney klaar is met haar Femme Fatale wereldtour.

Na 55 uur getrouwd te zijn met haar high school sweetheart Jason Alexander in Las Vegas en twee jaar met bad boy Kevin Ferderline, denkt Britney waarschijnlijk dat drie keer is scheepsrecht is. Laten we hopen dat deze derde echtgenoot een blijvertje is.

Foto via PRphotos