Justin Timberlake zegt dat de kans klein is dat hij nog een album gaat opnemen. Hij is van plan om in plaats van verder te gaan met zijn muziekcarrière meer tijd te besteden aan het maken en promoten van films en genieten van zijn vrije tijd.

De laatste tijd hebben we op muzikaal gebied weinig gehoord van Justin Timberlake. Met films daarentegen heeft hij het wel erg druk, zo komen Bad Teacher met ex Cameron Diaz en Friends With Benefits met Mila Kunis binnenkort uit.

Justin laat tijdens een interview met Vanity Fair weten dat hij van plan is te genieten van het promoten van de films, waarvoor hij in allerlei verschillende landen komt. Daarnaast wil hij qua werk niets vastleggen, zodat hij de kans heeft om dingen te doen die spontaan in hem opkomen. Dat is ook de reden dat hij denkt dat hij geen album meer uit zal brengen, al sluit hij een tour niet uit.