De relatie tussen Blake Lively en Leonardo Dicaprio lijkt serieuze vormen aan te nemen. Volgens US Weekly heeft Leonardo Dicaprio op een feestje Blake Lively voorgesteld als zijn vriendin. Kortom, het lijkt erop dat de twee nu officieel een koppel zijn.

Het zat er al een beetje aan te komen na hun gezamenlijke vakantie in Europa, waar Blake Lively en Leonardo Dicaprio gespot werden tijdens allerlei romantische dates. Ze hebben samen op gondel door Venetië gevaren en tijdens een nachtelijke wandeling in Monte Carlo liepen ze hand in hand. Na deze vakantie hadden ze nog geen genoeg van elkaar, want eenmaal terug in de Verenigde Staten plakten ze er nog een dagje Disneyland achteraan.

De twee lijken helemaal hoteldebotel van elkaar en dat terwijl het nog maar een paar weken uit is tussen Leonardo en Bar Rafaeli. Leonardo heeft zich tijdens de vakantie uitgesloofd voor zijn nieuwe liefje, met peperdure hotels en restaurants en een date op een prachtige jacht. Een droom die uitkomt voor Blake, want die schijnt al een crush op hem te hebben sinds de film Titanic!

Fotos via PRPhotos