Tijdens de bruiloft van Kate en William werd er al gespeculeerd over vonken tussen prins Harry en Pippa Middleton en afgelopen week werden ze samen in een café in Londen gespot. Kortom, ontstaat er een romance Harry en Pippa?

Eerder deze week gonsde het van de geruchten dat Harry en zijn vriendin Chelsy Davy uit elkaar zijn en nu is de prins ook nog gezien met Pippa Middleton. Harry en Pippa zaten de hele middag in de Troubadour Pub in Londen, waar ze gezellig aan het praten waren onder het genot van thee en muffins. Harry komt vaker in het café, maar dit was voor het eerst dat hij alleen met Pippa is gezien.

Er wordt gezegd dat de breakup van Harry en Chelsy ook met Pippa te maken heeft. Pippa zelf heeft nog wel een serieuze vriend, maar is laatst met haar ex op vakantie geweest.

Zou het niet leuk zijn als de zus van Kate Middleton iets met prins Harry krijgt?