Op 19 oktober geeft Britney Spears een concert in de Ahoy in Rotterdam voor haar wereldtour Femme Fatale. Dit wordt de eerste keer in zeven jaar dat Britney optreedt in Nederland.

De Femme Fatale tour heeft dezelfde naam als haar nieuwste album en is dan ook bedoeld om het album te promoten. Voor de echte liefhebber zal Britney Spears tijdens het concert ook haar oudere liedjes zingen.

De kaarten voor het Britney Spears concert in Ahoy Rotterdam gaan vrijdagochtend in de verkoop. De vorige keer dat Britney een concert in Nederland gaf was in 2004, dit was ook in de Ahoy en alle kaartjes waren destijds uitverkocht. Zou dit haar dit keer weer lukken? Hieronder kun je vast een filmpje zien van Britney die aan het oefenen is voor de tour.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=XQ6mMbPql6U&feature=fvsr[/pro-player]