De zangeres Pink is vannacht bevallen van haar dochter. De zangeres noemde haar kleine spruit voluit Willow Sage Hart.

Vanochtend om 5 uur twitterde Pink dat ze bevallen is van haar dochter Willow. Zo schreef ze: “we zijn extatisch om onze prachtige, gezonde, blije dochter, Willow Sage Hart te verwelkomen.” Daarnaast liet ze ook weten dat de baby prachtig is, net als haar vader.

De bevalling kwam niet compleet als verassing, gisteren verscheen er al een redelijk cryptische boodschap van Pink die de bevalling aankondigde. Namelijk dat het nieuwe maan is voor het sterrenbeeld tweelingen, en dat dat een mooi moment is om iets nieuws te beginnen. Ze was ook samen met haar man Carey Hart bij een ziekenhuis in Los Angeles gespot.

Nu wordt het wachten op de foto’s van Willow!

Foto via PRphotos