Gisteravond doken er naaktfoto’s op van Blake Lively, waarop te zien was dat zij zichzelf fotografeerde met haar telefoon. Blijkbaar ging het om iemand die erg veel op haar leek, want vandaag blijkt dat de naaktfoto’s van Blake Lively nep zijn.

Er ontstond gisteravond veel ophef, omdat het blonde meisje dat zichzelf naakt fotografeerde aangezien werd voor Blake Lively. Ik moet zeggen dat het meisje op de foto wel iets weg heeft van Blake Lively, maar ik denk niet dat de Gossip Girl actrice zichzelf ooit naakt zou fotograferen.

Vandaag liet haar manager in US Weekly dan ook weten dat het absoluut geen Blake Lively is die naakt te zien is. De foto’s zijn volgens hem 100 procent nep. Ik had ook niet anders verwacht dan dat de foto’s niet echt waren. Als ze nou per ongeluk uitgelekt waren kon ik het misschien nog wel geloven, maar het meisje maakt hier schaamteloos foto’s van zichzelf.

De naaktfoto’s van het meisje dat aangezien werd voor Blake Lively kun je hier bekijken.