Kate Moss heeft een nieuw huis gekocht in Noord Londen ter waarde van bijna €8,4 miljoen euro. Hoewel ze binnenkort gaat trouwen met Jamie Hince, de gitarist van de Kills, staat het nieuwe huis alleen op haar naam. Ze zullen er als het af is wel samen gaan wonen.

Nadat haar vorige huis in Londen was overvallen, overstroomd en het er volgens Kate zelfs spookte, was ze het zat en wilde verhuizen. Helaas is het huis door het negatieve verleden moeilijk te verkopen. Toch kon ze niet wachten met het kopen van een nieuw huis, en heeft ze dit stulpje in Noord Londen gekocht.

Het huis staat in dezelfde wijk als het huis van Jude Law en Sienna Miller. Jude heeft volgens het Britse Star magazine alle vragen die Kate over de buurt had beantwoord. Ook woonde er al eerder een beroemdheid in het nieuwe huis van Kate, namelijk de dichter Samuel Taylor Coloridge, maar dit is al wel 177 jaar geleden.

Wat vinden jullie van het huis? Ik vind dat de binnenkant en de tuin er een stuk chiquer uitzien dan de voorkant doet vermoeden.

Foto’s via Marcus Parfitt