Ymke Wieringa uit Echte Meisjes in de Jungle overweegt om Eyeworks aan te klagen. Volgens medekandidate Britt heeft dit alles te maken met het slangenincident.

Nu de finale van Meisjes in de Jungle eraan komt, komen er steeds meer verhalen over de jungle meisjes naar buiten. Zo zou Ymke, die tijdens het programma werd gebeten door een anaconda, van plan zijn om Eyeworks, de producent van het programma, aan te klagen.

Het gerucht werd de wereld ingelopen door het programma Shownieuws, die de overgebleven meiden onlangs interviewde. Na het interview kletsten de meiden nog wat door en hadden zij niet door dat hun microfoontje nog steeds aan stond.

Eyeworks en Ymke ligt nogal moeilijk

Britt vertelde aan de andere kandidaten dat Ymke een schadeclaim wil indienen. “Eyeworks en Ymke ligt nogal moeilijk, weet je. Ymke wil een schadeclaim voor de slang, met die advocaat enzo, weet je. Alle gelijk geef ik haar hoor. Als zij dan te horen krijgt: ‘Dat is het risico van het spel waar je aan mee hebt gedaan.’ Het slaat nergens op. Het zou het zelfde zijn als ‘Ja ik ben aangerand door Bart.’ ‘Ja, dat is het risico van de cameraman,” aldus Britt.

Hoewel het heel begrijpelijk is dat Ymke na de slangenbeet Eyeworks wil aanklagen, heeft de producent van het programma laten weten dat zij geen claim van haar hebben ontvangen. Ymke liet op haar beurt, via een woordvoerder van RTL, weten dat ze geen schadeclaim gaat indienen.

[pro-player]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/05/Ymke-schade.flv[/pro-player]

Foto via RTL
Video via SBS