Als we de Daily Mirror moeten geloven, dan is zangeres Duffy vrijgezel. Zij en haar vriend Mark Phillips zouden definitief een punt achter hun relatie gezet hebben.

Twee maanden geleden werd bekend dat Duffy wilde stoppen met haar zangcarrière, omdat zij en de rugbyspeler Mark Phillips wilden trouwen en een gezinnetje stichten. Kennelijk zijn ze van hun roze wolk afgestapt, want nu meldt de Daily Mirror dat de 26-jarige Duffy en de 28-jarige Mark Phillips uit elkaar zijn.

De reden van hun breuk zouden hun uiteenlopende carrières zijn. Mark wil in Frankrijk gaan rugbyen terwijl Duffy nog druk bezig is met de promotie van haar tweede album Endlessly. Volgens een bron van de Daily Mirror is de breuk tussen het stel definitief.

Toch lijken mij die uiteenlopende carrières geen probleem, want Duffy, bekend van Mercy en Warwick Avenue, wilde toch gaan stoppen met zingen? Er zit duidelijk een luchtje aan deze breuk. Wat denk jij dat de echte reden is van dat Duffy weer vrijgezel is?

Foto via PRPhotos