Tijgertje uit Oh Oh Tirol is vandaag vrijgelaten uit de gevangenis. De Haagse Tatjana, zoals ze in het echt heet, heeft samen met haar moeder een maand vastgezeten voor winkeldiefstal.

Meer dan een maand geleden werd Tijgertje samen met haar moeder opgepakt vanwege winkeldiefstal. Sinds 15 april zaten ze dan ook met zijn tweeën opgesloten, maar vandaag zijn ze beide vrijgelaten uit de gevangenis.

Het lijkt mij heel sterk dat je voor een winkeldiefstal zo lang vast zit en ik neem dan ook aan dat ze heel wat meer op haar kerfstof heeft. Want voor het stelen van snoep, snacks en natuurlijk alcohol, zit je echt geen maand vast!

De Haagse Tijgertje zou eind maart ook drie T-shirts gestolen hebben uit een kledingwinkel in Naaldwijk. Maar desondanks dat ze twee keer onterecht gratis is gaan winkelen, is meer dan een maand achter tralies zitten wel heel erg lang.

Mocht ze echt om deze reden zolang in de gevangenis hebben moeten vertoeven, dan denk ik dat ze zich tijdens haar aanhouding wel erg wild heeft gedragen. We hebben allemaal gezien hoe heftig Tatjana reageerde toen ze in Oh Oh Tirol geen aansteker kon vinden voor haar sigaret, dus misschien dat ze zich tijdens haar aanhouding ook niet kon inhouden?

Tijgertje is dan wel vrijgelaten uit de gevangenis, ze is nog niet van haar boevenimago af. Volgens de Telegraaf moet ze zich namelijk op 8 september bij de rechtbank verantwoorden voor deze diefstal. Ik zeg, Tijgertje kan haar tijgerpakje beter omruilen voor een zebrapakje, want strepen staan beter in de gevangenis!