Het gerucht gaat dat Kate Middleton onvruchtbaar is. Het verhaal zou zelfs door haar schoonmoeder Camilla Parker-Bowles de wereld in zijn geholpen.

Prins William en Kate Middleton zijn pas net getrouwd, maar toch kijkt Engeland nu al uit naar het eerste kindje van het paar. Helaas voor stel zou dat er weleens niet in kunnen zitten. Vrienden van Kate’s schoonmoeder Camilla Parker-Bowles beweren namelijk in het Amerikaanse tijdschrift InTouch dat ze onvruchtbaar is. Camilla zou aan haar vrienden hebben verteld dat Kate in haar tienerjaren ziek is geweest waardoor ze nu geen kinderen kan krijgen.

Mocht het waar zijn dat Kate onvruchtbaar is, dan is dit een enorme klap voor Groot-Brittannië. Want als Kate niet binnen 9 maanden zwanger is, breekt de kersverse vrouw van William een 200 jaar oude Britse traditie. Waardoor de oudste zoon van Williams broertje prins Harry ooit de troon zal betreden. Maar laten we maar niet al te veel op de zaken vooruit lopen en hopen voor Kate dat zij geheel volgens traditie binnen 9 maanden zwanger is.

Foto via PRPhotos