Het nieuwe album van Lady Gaga komt pas op 23 mei in de winkels te liggen, maar vanaf vandaag is het album Born This Way al online te beluisteren! Het nieuwe album van Lady Gaga is al online te beluisteren op de Britse Metro website.

Lady Gaga fans, oftewel Little Monsters, kunnen vanaf vandaag de 14 nummers van het nieuwe album luisteren vanachter hun computer. Het officiële album Born This Way ligt vanaf 23 mei pas echt in de schappen, dus als je het album echt in handen wilt hebben moet je nog even geduld hebben.

Het is natuurlijk wel erg toevallig dat uitgerekend de Britse Metro de website is waar het album te beluisteren is. Aangezien Lady Gaga gisteren voor één dag hoofdredacteur van de krant was. Tijdens deze samenwerking zijn Lady Gaga en Metro vast tot dit idee gekomen.

Op de site van Metro kun je helaas alleen het album beluisteren vanuit Groot-Brittannië. Maar niet getreurd, want als het album eenmaal ergens online te beluisteren is, zal het niet lang duren voordat ook de Nederlandse kleine monsters kunnen luisteren naar het nieuwe album Born This Way!
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw [/pro-player]