Tijdens de Fashion For Relief show van Naomi Campbell viel een model maar liefst 4 keer op de catwalk. Lindsey Wixson is de naam van deze pechvogel die maandagavond 4 keer achterelkaar viel.

De nachtmerrie van elk model overkwam model Lindsey Wixson toen zij 4 keer viel op de catwalk in Cannes. De 17-jarige pakt haar val gelukkig goed op! Want in plaats van kwaad haar waarschijnlijk torenhoge hakken uit te trekken, staat ze op, zwaait met haar armen in de lucht en steekt zelfs nog haar duimen omhoog. Maar op dat moment weet ze nog niet dat de volgende val er aankomt.

Als Lindsey Wixson weer vol trots doorloopt, valt ze nogmaals en als het einde van de catwalk in zicht is valt ze voor de derde keer waarbij het haar niet lukt goed op te staan. Drie keer is scheepsrecht zou je denken, maar ook in het witte korte jurkje weet Lindsey niet in evenwicht te blijven!

Natuurlijk is het heel zielig voor model Lindsey Wixson, maar ik kon een lach echt niet onderdrukken. Misschien dat de catwalk niet goed vast zat, of dat de modellen de avond ervoor flink doorgehaald hebben, want Lindsey was niet het enige vallende model. Ook het model met de lange wit met blauwe jurk krijgt het niet voor elkaar te blijven staan.

Erg knap dat de modellen blijven lachen na hun valpartijen, maar ik vind het bijna nog knapper dat het mannelijke model maar heel even lacht en daarna gelijk weer zijn lach onder controle weet te houden!
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=jHQXfCyaByE [/pro-player]