Het is alweer eventjes geleden, ruim 4 jaar, maar je kent de film Alles is Liefde vast nog wel. Voor de fans is er goed nieuws, want Alles is Liefde krijgt namelijk een opvolger!

Alles is Familie is de naam van de film die met het zelfde gevoel en met dezelfde thema’s als Alles is Liefde gemaakt wordt. Toch gaat het niet helemaal om een vervolg, want Alles is Familie krijgt een heel andere verhaallijn.

Omdat het om andere personages gaat, hoef je dus niet te hopen dat Valerio Zeno, Wendy van Dijk, Paul de Leeuw, Carice van Houten en Daan Schuurmans allemaal ook weer te zien zijn in Alles is Familie. Kim van Kooten zal net als bij Alles is Liefde, wel de film schrijven. Ook zal Alles is Familie wederom geregisseerd worden door Joram Lürsen.

Alles is Familie zal gaan over één familie waar het draait om verschillende leden van de familie die liefdesperikelen hebben. Helaas is het nog niet bekend welke acteurs er in Alles is Familie zullen spelen, maar het is wel zeker dat het om minder personages gaat dan bij de voorganger Alles is Liefde.

Op de planning staat dat Alles is Familie in het voorjaar van 2012 gedraaid wordt. Ik ben benieuwd naar de film en de acteurs die in de film te zien zullen zijn! Maar het is nog even wachten, want Alles is Familie zal waarschijnlijk pas rond kerst 2012 in de bioscoop te zien zijn.