Doutzen Kroes is uitgeroepen tot de meest sexy moeder van 2011. Het model kreeg deze titel uit handen van Radio 538.

Ruud de Wild, van Radio 538, is speciaal voor Moederdag op zoek te gaan naar de meest sexy moeder onder de BN’ers, of zoals de dj het zelf verwoord MILF (Mother I’d Like to Fuck). Doutzen Kroes, die afgelopen januari van haar zoontje Phyllon Gorré beviel, kwam als meest sexy moeder van 2011 uit de bus.

Door het opstrijken van deze titel treedt het 26-jarige topmodel in de voetsporen van Fajah Lourens. Zij werd vorig jaar door de luisteraars van Radio 538 gekozen tot meest sexy moeder. Op de tweede plek eindigde actrice Chantal Janzen, maar andere genomineerd zoals Bridget Maasland, Georgina Verbaan, Sylvie van der Vaart, Prinses Maxima en Anouk maakten het niet tot de top 5.

Top 5 meest sexy moeders 2011

1. Doutzen Kroes
2. Chantal Janzen
3. Quinty Trustfull
4. Fajah Lourens
5. Renate Verbaan

Foto via PRPhotos