Moet je je voorstellen dat iedereen je op tv ziet op de meest beschamende momenten en wat krijg je ervoor? Bijna niks! De Oh Oh Tirol sterren krijgen namelijk maar 500 euro per aflevering van Oh Oh Tirol.

Voor Oh Oh Cherso, waardoor we de goedgebekte Hagenezen van kennen, kregen ze zelfs helemaal niets. Terwijl RTL en producent Eyeworks bakken met geld verdiende aan het Oh Oh Cherso succes, moesten Barbie, Elize, Roos, Kabouter, Sniper, Sterretje, Jokertje en Matsu Matsu genoegen nemen met een gratis vakantie, waar ze nog moesten werken ook! De Nieuwe Revu heeft het voor elkaar gekregen de contracten van de Hagenezen in te zien, waaruit blijkt dat de cast geen cent kreeg voor Oh Oh Cherso.

De Nieuwe Revu meldt ook dat de Hagenezen per persoon 500 euro per aflevering kregen voor Oh Oh Tirol. In de tweede Oh Oh reeks hebben ze het dus beter voor elkaar, voor de 10 afleveringen krijgen ze dus allemaal 5.000 euro per persoon. Echt veel is het niet, als je bedenkt wat de programmamakers opstrijken met het uitzenden van de beelden.

Maar aan de andere kant, als je één van de castleden van Oh Oh Tirol bent dan vind je het niet erg om dronken, scheldend en ruzie makend op tv te komen. En dan is 5.000 euro verdienen met een skivakantie toch mooi mee genomen!

Foto via RTL