Emma Watson is door het tijdschrift Glamour gekozen tot best geklede vrouw van 2011. Het is niet de eerste keer dat de 21-jarige Emma Watson in de prijzen valt voor haar kledingkeuze, want in februari werd zij ook al gekozen tot Elle Style Icon

Hoewel ze er in Harry Potter niet erg stijlvol uitzag, weet ze zich nu na haar personage Hermelien, toch erg goed te kleden. Want Emma Watson wist toch de eerste plaats te bemachtigen.De Britse Glamour hield ook dit jaar weer een enquête naar de best geklede vrouw, waaraan 15.000 lezeressen mee deden.

De jongste telg in de lijst van best geklede vrouwen is de 5 jaar oude Suri Cruise. De dochter van Tom Cruise en Katie Holmes staat op nummer 21. Maar niet voor iedereen lacht het geluk hen toe. TV ster Katie Price werd namelijk uitgekozen tot slechtst geklede vrouw. Ook is er slecht nieuws voor alle Lady GaGa fans, want zij staat op nummer 2 van de slechtst geklede vrouwen.

Top 10 best geklede vrouwen

  • Emma Watson
  • Cheryl Cole
  • Kirsten Stewart
  • Dannii Minogue
  • Alexa Chung
  • Rihanna
  • Kate Moss
  • Blake Lively
  • Olivia Palermo
  • Lea Michele

Foto’s via PRPhotos