Jokertje uit Oh Oh Tirol is donderdagavond aangehouden door de politie. Na Tijgertje en Barbie was het donderdag ook de beurt aan Jokertje om een bezoekje te brengen aan het politiebureau.

De 21-jarige Jokertje was donderdag op het Plein in Den Haag, toen er abrupt een einde kwam aan zijn gezellige avond. Toen er een vechtpartij ontstond op het Plein, werd Robert, oftewel Jokertje, door agenten mee genomen naar het politiebureau. De Telegraaf meldt dat het nog niet duidelijk is wat Jokertje met de ruzie te maken had.

Waarschijnlijk heeft hij de vechtpartij niet op zijn geweten, want Jokertje is mee genomen als omstander en niet als verdachte. Gelukkig heeft Jokertje het politiebureau minder vaak bezocht dan zijn Oh Oh vrienden Tijgertje en Barbie. Oh Oh, wie zal de volgende zijn die opgepakt wordt?

Foto via RTL