De ontwerper van de trouwjurk van Kate Middleton is bekend! Kate heeft gekozen voor een trouwjurk van Sarah Burton van Alexander McQueen.

Prins William en Kate Middleton trouwen vandaag in Westminster Abbey in Londen. Op haar grote dag draagt Kate een trouwjurk ontworpen door Sarah Burton, de ontwerpster van het Britse modehuis Alexander McQueen. Sarah creëerde voor de toekomstige koningin een lange, ivoorkleurige trouwjurk met een lijfje van kant en een lange sluier van twee meter.


Extra trouwjurken

Sinds de bekendmaking van de verloving is de trouwjurk van Kate het onderwerp van gesprek, er is dan ook heel veel moeite gedaan om de jurk tot het allerlaatste moment geheim te houden. Kate zou zelfs 2 extra trouwjurken in de kast hebben hangen, voor het geval dat de jurk voortijdig was uitgelekt.Ik vind dat Kate er erg mooi uitziet in haar Alexander McQueen trouwjurk.

Heb je de bruiloft gemist? Bekijk The Royal Wedding

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=schQZY3QjCw[/pro-player]