Kristin Cavallari van The Hills gaat trouwen. Volgens een bron van People is zij afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend Jay Cutler.

Kennelijk is het losbandige gedrag van Kristin Cavallari, bekend uit The Hills en Laguna Beach, opeens omgeslagen. Volgens een bron van People is haar vriend Jay Cutler afgelopen weekend voor Kristin op zijn knieën gegaan, toen hij haar had meegenomen naar het Mexicaanse Cabo. Of het lag aan de zon, of Kristin is echt verliefd op de American football speler, maar ze zou in ieder geval geantwoord hebben met een ja.

Uiteraard heeft de American football speler meneer Cavallari al om toestemming gevraagd. De trouwdatum van de 24-jarige Kristin en haar 4 jaar oudere Jay is nog onbekend. Op deze grote dag kan ze in ieder geval de schoenen aan die ze ontworpen had, terwijl ze stiekem het model gestolen had van Mojo Moxy.

Foto via PRphotos