In Amerika is de 15-jarige Seath Jackson wel op een hele gruwelijke manier vermoord. De reden hiervan was een ruzie op Facebook met de nieuwe vriend, Michael Bargo, van zijn ex-vriendin Amber.

Seath Jackson schreef begin maart nog op zijn Facebook pagina dat hij van Amber Wright hield, maar op 7 april noemde hij haar op zijn Facebook pagina een slet. De strijd op Facebook begon toen Amber daar via de netwerksite op regageerde, zo meldt ABC News.

Op zondag 17 april stuurde Amber een sms’je naar Seath dat ze het weer goed wilde maken met hem. Hiermee lokte Amber hem naar haar huis, waar hij opgewacht werd door Amber, haar nieuwe vriend Micheal, haar broer en nog 2 andere jongens.

De jongeren begonnen op hem in te slaan met een stuk hout en beschoten hem. Seath probeerde te vluchten, maar dit lukte helaas niet. Deze onmenselijke daad ging verder toen de jongeren nogmaals op hem schoten en hem in een badkuip legden. Vervolgens werden zijn knieën gebroken, zodat zijn lichaam in een slaapzak zou passen.

Omdat hij nog leefde, werd hij nogmaals beschoten. Daarna verbrandden de jongeren het lichaam van Seath in een vuurkorf in de tuin. De as van Seath werd later in verfblikken gevonden. De jongeren worden allemaal verdacht en beschuldigd van moord. Ook de 37-jarige stiefvader van Amber zou hebben geholpen met het wegwerken van het lichaam en wordt verdacht van medeplichtigheid. Een zieke, gruwelijke daad, die wat mij betreft hard bestraft mag worden!

Foto via ABC News