Veel meiden gaan met Koninginnedag naar Amsterdam, maar waarom zou jij je aan die drukte wagen? In Rotterdam is er ook genoeg feest, meer dan genoeg. Daarom heb ik een aantal feestjes neergezet waar je heen kunt gaan in Rotterdam met Koninginnedag 2011.

Plein 1940 – Koninginnedag Festival

Op het plein tussen het Maritiem Museum en de Coopvaert is er van 14 uur tot 20 uur het Koninginnedag Festival 2011. Hier draaien dj’s zoals Warren Fellow, Secret Cinema, Edwin Oosterwal en Joris Voorn. Het voordeel hieraan is dat de leeftijdsgrens 16+ is, dus je hebt niet te maken met knetterbezopen pubers. Kaarten voor het Koninginnedag Festival 2011 kosten 5 euro.

Westelijk Handelsterrein – WAREHOUSE XL

Op de avond van Koninginnedag 2011 kunnen wij van 20 uur tot 6 uur ’s nachts feesten bij WAREHOUSE XL. Hier zijn 3 ruimtes waar technoartiesten zoals Kenny Larkin, Steve Rachmad en Deetron de muziek verzorgen. Helaas kosten kaarten in de voorverkoop 15 euro.

Club Vie – Latin Lovers Queensday Special

Op 30 april organiseert Latin Lovers van Club Vie een Queensday Special. Van 19 uur tot 5 uur ’s nachts kun je Koninginnedag 2011 afsluiten aan de Maasboulevard. De minpunten van dit feestje zijn wel dat je 21 jaar of ouder moet zijn en dat kaarten 10 euro in de voorverkoop kosten.

Schiedamse Vest – Versgeperst

Cocktailbar Blender organiseert met Koninginnedag 2011 het feest Versgeperst. Dit is zowel binnen als buiten en er zijn artiesten zoals City Safari Blue, Timeaux & Post en Pop on Acid. Ik ken ze niet, maar je bent in een leuke buurt. Ook voor dit Rotterdams koninginnedagfeest moet je betalen, want kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop.

Lloyd Multiplein – Kermis

Uiteraard kun je ook met Koninginnedag 2011 naar de kermis op het Lloyd Multiplein. Hier kun je onder andere bunjeejumpen, trampoline springen maar ook gokken en schieten. Voor de meiden die het rustiger aan willen doen is er een doolhof, een draaimolen en een spookhuis.