Ook de stad Utrecht is druk bezig met de voorbereidingen voor Koninginnedag 2011. Waarom? Er worden ontzettend veel feesten georganiseerd. Ik heb de grootste feesten op Koninginnedag 2011 voor je op een rijtje gezet en geloof me, ik twijfel nu of ik wel naar Amsterdam zal gaan.

Winkel van Sinkel – Supernatural ‘Da Funky’ Queen

Op 30 april kun je in de binnentuin van de Winkel van Sinkel Koninginnedag 2011 vieren bij Supernatural ‘Da Funky’ Queen van 14 uur tot 20 uur ’s avonds.

Begijneplein – DJ Contest

Op het Utrechtse Begijneplein organiseert de Utrechtse DJ School een wedstrijd waar een aantal leerlingen van deze school aan mee doen. De DJ Contest duurt van half 1 tot half 3 ’s middags.

Neude – Feest op de Neude

Café de Luifel, ’t Neutje, Beurs en Le Journal organiseren met Koninginnedag Feest op de Neude. Zo wordt er hier een Hollands meezingfestijn georganiseerd, maar ook verschillende coverbands en DJ Norm treden hier op.

Mariaplaats – Gratis Salsa Party

Op de Mariaplaats tussen 13 uur en 18 uur is er een Gratis Salsa Party door Union Salsa. Hier worden verschillende salsaworkshops en –demo’s georganiseerd.

Janskerkhof – Beat-rix

Wil je goedkoop bier drinken? Ga dan tussen 12 uur en 18 uur naar Beat-rix op het Janskerkhof, want bier kost hier 1,25 euro. Daarnaast kun je knallen op de beats van Oliver Twizt en Ricky Rivaro. Na zessen hoef je nog steeds niet stil te staan, want je kunt verder feesten in de Woolloomooloo. Beat-rix is helemaal gratis.

Domplein – Koninginnedag op het Domplein

Op het Domplein kun je ook Koninginnedag vieren, want tussen 12.45 en 18 uur kun treden hier DJ Sven, Erwin Peters, Dj Silverius en Radio Veronica DJ’s op.