barbie oh oh tirol zwanger
Barbie uit Oh Oh Tirol loopt over een paar maanden achter een kinderwagen, want Barbie is zwanger! Althans dat beweert de website Nowlive.eu. Op die website valt te lezen dat Barbie samen met haar vriend Mike haar eerste kindje verwacht.

Zal ze in het volgende seizoen van Oh Oh zwanger te zien zijn? Dat is de grote vraag, want de website waar het nieuws op te lezen valt ziet er niet erg betrouwbaar uit. Bovendien kan Barbie volgens mij geen dag zonder alcohol, dus een kind krijgen is dan niet echt een goed idee.

Toch is ze volgens Nowlive samen met haar vriend Mike heel gelukkig en blij met de zwangerschap. Wat denken jullie is Barbie uit Oh Oh Tirol zwanger?

Update
De manager van Samantha (Barbie) laat weten dat ze niet zwanger is. Wij vermoeden een publiciteitsstunt van RTL. Vorige week haalde Oh Oh Tirol een dieptepunt met 940.000 kijkcijfers.