Volgens het AD heeft het Openbaar Ministerie gemeld dat het voorarrest van Tijgertje  en haar moeder wordt verlengd.

Tijgertje uit Oh Oh Tirol is vorige week samen met haar moeder opgepakt terwijl ze probeerden te stelen bij de Albert Heijn in Delft. Nu wordt bekend dat Tijgertje alias Tatjana Liefhebber sowieso tot Koninginnendag vast zit. Tijgertjes moeder heeft het nog slechter getroffen, want zij moet minimaal een maand in de bak blijven.

De steelzuchtige moeder en dochter zijn al eerder opgepakt wegens diefstal toen ze in Naaldwijk aan het jatten waren. Afgelopen vrijdag werd bekend dat Tijgertje onvindbaar was, waarschijnlijk omdat ze toen al in de gevangenis zat.

Het AD meldt dat het management van Tijgertje ook baalt van het gedrag van de meid uit de Schilderswijk. Manager Jake Hampel: ‘Laat ik voorop stellen dat iemand pas schuldig is als de persoon veroordeeld is, maar ik voel me hoogst ongemakkelijk met de hele situatie en wil benadrukken dat de rest van de groep zich absoluut niet herkent in diefstal en het absoluut niet goedkeurt.’

Ik ben benieuwd naar de reden achter Tijgertjes kleptomanische gedrag. Zou RTL haar zo slecht betalen of heeft ze het stelen geleerd in de Schilderswijk? Ik denk in ieder geval wel dat het beter voor de realityster is om eens af te kicken van het feesten en Koninginnedag over te slaan.

Foto via RTL