Als je het over Lady Gaga hebt, dan denk je meestal aan haar originele outfits. Toch valt het wel mee hoe origineel de zangeres is, want zoals je ziet aan deze foto’s, kopieert de zangeres gewoon haar collega’s.

Lady Gaga staat bekend om haar originaliteit. Maar is dat wel zo? Uit deze foto’s blijkt dat de zangeres helemaal niet creatief is, want ze neemt de outfits van artiesten zoals Madonna, Christina Aguilera en Kylie Minogue klakkeloos over.

Lady Gaga wordt wel vaker van kopieergedrag beschuldigd. Zo leek het nummer Born this Way heel erg op Madonna’s Express Yourself en Vogue.

Madonna

Christina AguileraKylie MinogueBritney Spears


Paris Hilton

Gwen Stefani

Shakira

Ik stond echt versteld toen ik de foto’s zag, want ik had niet verwacht dat Gaga zo letterlijk de outfits over zou nemen van deze grote artiesten. Wat vind jij van de foto’s van Lady Gaga’s kopieergedrag?