Een fan van Lady Gaga heeft haar kat geslacht, zodat ze het bloed kon gebruiken om op haar jurk te smeren. De fan wilde deze jurk dragen tijdens een optreden van de zangeres.

Lady Gaga liet in 2009 tijdens de MTV Music Awards nepbloed van haar borsten druipen en aangezien artiesten vaak nagedaan worden door doorgedraaide fans, was dit deze keer ook het geval.


De 20-jarige Angelina Barnes verdronk haar 15-jarige kat in bad, sneed vervolgens de buik open en verminkte de ogen. Toen de bebloede fan op het punt stond om naar Lady Gaga’s concert te gaan, trof een familielid Angelina aan en belde gelijk het alarmnummer. De politie heeft de lever van het geslachte dier teruggevonden in Angelina’s beautycase.

Angelina is afgevoerd naar het Griffin Memorial Hospital en wordt nu in een psychiatrisch centrum behandeld voor depressiviteit. Verder is ze nog aangeklaagd voor dierenmishandeling.

Zulk nieuws vind ik verschrikkelijk om te horen, zelf ben ik ontzettend gesteld op mijn kat en ik kan me niet voorstellen dat zulke mensen dit soort dingen doen. Daarnaast vind ik dat je als artiest moet beseffen dat je een voorbeeldfunctie hebt en Lady Gaga had rekening ermee moeten houden dat ze gekopieerd kan worden. Zal de zangeres voortaan een stapje terug nemen na het horen van deze slachtpartij?

Foto via PRPhotos