Pasen komt er weer aan en dat betekent groot feest in Schijndel, want vanaf vrijdag 22 april tot en met zondag 24 april kunnen we los gaan bij Paaspop Schijndel 2011.

Nu het weer steeds mooier wordt, komt het festivalseizoen toch steeds meer dichterbij en waarom zouden we het dan niet openen met Paaspop Schijndel 2011? Dit festival is in het paasweekend op het Schijndelse festivalterrein Molenheide, vlakbij Den Bosch.

Line-up

Op Paaspop Schijndel 2011 zijn er diverse podia, zodat je zelf kunt kiezen van welke muziek jij gaat genieten. Zo vind je er namen zoals Danko Jones, Guus Meeuwis, Van Velzen, Alain Clark, Jacqueline Govaert en Anouk maar ook De Jeugd van Tegenwoordig, Miss Montreal, Tony Chacha, Gregor Salto en Billy The Klit ft. MC Marboo zijn van de partij op Paaspop Schijndel 2011.

Camping

Voor de die-hard festivalgangers is er de mogelijkheid om op de Paaspop Camping te overnachten. De camping gaat open op vrijdag om 14.00 uur en sluit maandag om 12.00 uur.

Openingstijden

Paaspop Schijndel 2011 gaat op vrijdag 22 april van start om 18.00 uur tot middernacht. Zaterdag start het feest weer om 13.30 uur tot 02.00 uur en op zondag zijn de openingstijden 12.00 uur tot 01.00 uur.

Kosten

Om het hele weekend aanwezig te zijn bij Paaspop betaal je inclusief overnachting 100 euro. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een dagje te komen. Kijk voor meer informatie op de website.